Beoordelingen van Asian Spoon Zevenaar

Recente recensies van Asian Spoon Zevenaar

4 sterren na 153 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Normaal ben ik zeer tevreden. Maar dit keer echt schandalig. Mijn eten zou om 17:45 uur klaar zijn. Was er om 17:35 uur melde dat ik er al was. Zag wel van alles aan de kant gezet worden, maar mijn naam werd niet genoemd. Dus bleef ik rustig wachten. Inmiddels was het 18:05 uur toen ging ik toch maar even vragen hoe of wat. Toen bleek het tasje wat al een 20 minuten ergens stond van mij te zijn. Ze wou het mij meegeven maar ik zei dat is niet netjes nu is alles al lauw geworden. Na enige twijfel werd er nieuw eten klaargemaakt. En ja eindelijk om 18:40 uur was mijn eten klaar. Met vriendelijke groet Jerry Dekker

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten op zich heel goed en lekker. Maar: bijgeleverde mihoen was zeer matig qua smaak en viel wat tegen, helemaal omdat je moet bijbetalen.

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed maar jammer dat mijn online bestelling bij jullie niet bekend was en ik daardoor langer moest wachten.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is prima. Wel een aandachtspunt voor het online bestellen: vertraging niet via de e-mail versturen maar via een sms of app. Een e-mail wordt niet direct gelezen waardoor de klant een lange wachttijd heeft of weer terug naar huis kan. Dit is niet prettig en geeft onnodige frustratie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Producten en service waren goed! Helaas wel moeten betalen voor plastic tas zonder dat we er een willen.

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en altijd lekker

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Onze bestelling was wel later klaar doordat het systeem niet goed werkte en het erg druk was. We kregen een consumptie aangeboden voor het ongemak. Erg vriendelijke service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima afhandeling van de bestelling

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel lecker gegeten en grote porties. Maar zij zijn de mini loempias vergeten, hebben wij wel betaald :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lange wachttijd. We hadden om 17:15u besteld, kreeg bericht dat we het 18:15u konden afhalen, maar konden het pas om 18:30u meenemen stond in een mail die naderhand was gestuurd. Er waren zelfs mensen die om 18:15u besteld hadden, maar het pas om 18:45u mee konden nemen werd er gezegd. Snap natuurlijk dat het druk is, maar zo druk heb ik het nog nooit meegemaakt. In Zeddam vind ik het toch écht beter geregeld en daar is het vaak nóg drukker. Volgende keer toch maar iets verder rijden naar Zeddam. Ook was alle saus door te tas gelopen, ook dat kan natuurlijk een keer gebeuren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas zijn we erg teleurgesteld in de sushi die we online hadden besteld. Het was de familie box en de "inside out" box. De smaak was op zich redelijk goed, maar de versheid liet te wensen over. Ook ontbrak de wasabi en is de box te groot voor de hoeveel sushi eenheden waardoor alles door elkaar gehusseld wordt en het geheel erg rommelig eruit ziet en smaakt. Al met al is de prijs/kwaliteit verhouding niet goed. We eten heel graag en goed bij Asian Spoon, maar afhalen van sushi was/is geen succes.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Rijsttafel besteld en sushi. De eerste was prima (zoals we gewend zijn van jullie), maar de sushi viel erg tegen. Daarom dit keer 2 sterren, hoop volgende keer weer 5.

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Babi Pangang ketjapsauce is smullen. En top op tijd van mijn wens afhaaltijd!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en veel. Avondeten en lunch de dag erna. :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben lekker gegeten afgehaald in Zevenaar, alleen in de rendang zaten wel erg harde droge stukken vlees in. Dat was het enige minpuntje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat we kregen was goed alleen mistten we een deel van onze bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van de afhaalbalie eten is er top

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Rijsttafel voor 2 personen besteld om af te halen. Deze stond op de afgesproken tijd klaar. De rijsttafel was heerlijk. Prima kwaliteit. Dus helemaal goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima service, zeer tevreden en goed eten. Vriendelijk geholpen.

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Men was de kroepoek vergeten mee te geven waar wel voor is betaald. Vond ik jammer.

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Vreemd dat je bij een vegetarisch gerecht een nasi met vlees krijgt.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is top. Online besteld, maar het eten was niet klaar op de besproken tijd, totale chaos in het afhaalloket. Bestelling was ook niet compleet. 2 missende bakken hebben ze achteraf netjes vergoed met excuses

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Erg vriendelijke personeel!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed, echter moesten wij erg lang wachten ondanks dat wij online besteld hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen. Goede website. Vriendelijke bediening. Goed mals vlees. Lekker van smaak. Ossenhaas in Chili was alleen veel te zout. Is helaas geen eenmalig foutje. Kok houdt blijkbaar van heel erg zout, Brrrrrrr Verder top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, lekker gegeten. Jammer dat groente loempia's weinig gevuld en koud waren.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk . Was besteld om half zes en stond klaar. Bezorgservice in de regio zou ook een goede optie zijn.

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldig heel erg goed.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker! Jammer dat mijn verzoek over dat ik geen champignons in de gerechten wilde helaas niet is ingewilligd.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Restaurant kun je goed eten, maar de afhaal was ook top! Aanrader

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit van eten. Lekker warm en op tijd klaar. (Bij bestelling)

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste Chinees uit de regio als je het mij vraagt

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de bestelling niet compleet, dit zagen we thuis pas, verder was het eten goed.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

In een van de eerst weken dat het overgenomen was, hadden wij wat bij jullie gehaald. Dit viel toen erg tegen omdat wij er weinig smaak aan vonden zitten. Hierdoor hadden wij besloten om geen eten meer te halen bij jullie. Nu dacht ik gister, weet je wat ik probeer het weer. Ook deze keer viel het tegen. Er zat weinig smaak aan en de rijst was echt een blok. Het was klef en was lastig om uit elkaar te halen en te eten. Ik hoop dat jullie wat met deze feedback kunnen doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten maar helaas zat het ook bestelde en betaalde portie kroepoek er niet bij!

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

De door mij bestelde gerechten waren heerlijk. Soms is het geen straf als je “vaste” Chinees eens een dag vrij heeft. Zo ontdek je nog eens wat nieuws.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima eten erg lekker. Thuis telefonisch besteld en betaald daarna alleen maar ophalen en klaar. Had alleen pech ze waren de nasi vergeten, kan gebeuren ben meteen terug gegaan en heb de nasi alsnog meegekregen met excuses en lekkere kroepoek 😁volgende keer weer lekker telefonisch bestellen is goed bevallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, vooral de verse groente was te proeven! Zeker de moeite waard!

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik vind het erg smakelijk. De manier van bestellen gaat erg makkelijk. Het ziet er verzorgd uit en de prijs is ook gunstig.Alles bij elkaar verdient het geheel een 10

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer fantastisch. De service is goed en het eten is echt heerlijk!

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas was het niet al te warm. Het stond dan ook al klaar bij de kassa. Had liever even gewacht en warm eten gehad. (Ik was met de auto en woon zeer dichtbij, dus daarkan het niet aan liggen)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk, punktueel, kwalitatief goed en zeer lekker.

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk ! Goeie service , vriendelijk ! We hadden de bestelling lekker op tijd ! Leuke ruimte om te wachten en iedereen was erg vriendelijk ! Eten was echt heeeeerlijk ! Vooral de gebakken bananen ! Mmmmmm

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had een online bestelling gedaan. Er was in de keuken wat onduidelijkheid over mijn bestelling en de kok reageerde erg geïrriteerd naar de bediende van de kassa. Zij kon er ook niets aan doen dat de kok niet het juiste had klaargezet. Ik heb dit als niet erg prettig ervaren. En vond het tegenover de medewerker van de kassa niet leuk. Want de klanten kregen dit allemaal mee. En die gaven de reactie de kok is aan vakantie toe.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Was voor ons 1e keer afhalen, maar we doen het zeker vaker. Bami was helaas wel lauw. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Sinds tijden niet meer zo lekker afhaal Chinees gegeten

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten stond op afgesproken tijd klaar. Het was heel erg lekker.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is prima! Tip: Bij grote bestellingen wat krupuk erbij.

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg chaotisch. Bestelling rond 5 uur geplaatst. Zou half 6 klaar zijn. Vele mensen die na mij binnen kwamen waren alweer vertrokken. Bestelling gelijk bij binnenkomst betaald. Toch leek het niet goed door te zijn gekomen. Veel klagende mensen die te lang op hun eten aan het wachten waren. Veel geschreeuw in de keuken naar elkaar. Vind afhalen hier op dit moment geen aanrader. Mini loempia's waren nog net niet zwart. Overige gerechten waren opzich goed.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en helemaal niet chaotisch meer met afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten maar jammer dat alles in plastic tasjes wordt mee gegeven. Een papieren tas zou beter zijn. 0,20 € betalen zonder dat je er om vraagt. Wordt automatisch door belast bij online bestellen. Je moet de keuze hebben of je een plastic tas wilt.

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten stond tijdig klaar en het eten smaakte weer super

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer matig: klef en sushi overduidelijk niet vers. Niet voor herhaling vatbaar

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

eten was lekker en vooral warm. wellicht een idee om de afkortingen die worden gebruikt op jullie bestel site, te verklaren wat er wordt bedoeld en wat het is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk maar wel wat aan de dure kant.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer super, het personeel is ook vriendelijk! Echter wat mij ontzettend tegenviel was de volgorde van de bestellingen die uitgeleverd werden. Ik bestelde online en zeer op tijd en koos voor een bepaalde ophaaltijd. Echter op het moment dat ik daar kwam werd mijn bestelling gewoon achteraan de rij verwerkt. Mensen die net voor die ophaaltijd binnen komen lopen en nog moeten bestellen krijgen eerder geleverd terwijl ik 20 minuten later als de door mijn opgegeven tijd mijn eten kreeg. Zo stimuleer je online bestellen niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond netjes klaar op het aangegeven tijdstip. Bij thuiskomst bleek de saté ajam er niet bij te zitten maar na een telefoontje kon ik het alsnog ophalen en kreeg ik er kroepoek bij. Goed opgelost en dus dik tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! Stond op tijd klaar en was zeer smaakvol!

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen via goede website. 25 minuten vantevoren besteld maar bestelling stond op het afgesproken tijdstip keurig voor ons klaar. Thaise ossenhaas was super lekker (mals vlees, perfect van smaak). Verbeterpunt: meer groente graag. Zo halen we die 250 gram per dag niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Organisatorisch wederom chaotisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend eten, om 19.00 uur gelijk geholpen, geen paniek zoals vaak op zondag. Jammer dat dame met een (niet heel helder) doekje de bakjes moet schoon vegen waar de klanten bij staan. Iets nauwkeuriger werken dus achter het scherm. Maar nogmaals, de kwaliteit van het eten was prima?

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles lekker vers top zaak vriendelijk personeel ????

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

1 portie Bami Asian Spoon online besteld en betaald! Dat is echt ideaal. Bestelling stond op tijd klaar en is genoeg voor 3 personen en erg lekker. Echt een aanrader dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer. Bedankt daarvoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling geplaatst voor 18:00 uur en het kwam ook vers om 18:00 uur uit de keuken rollen. Klein detail: Meerprijs mihoen klopt niet meer met website. Daar staat nog €2,75 terwijl ik €3,00 moest afrekenen. Heerlijk gegeten!

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Volgens het systeem was de bestelling om 17:40 klaar. Bij binnenkomst omstreeks 17:35 stond de bestelling er al. Kwam de temperatuur niet ten goede. Eten was qua smaak prima. Volgende keer bestel ik niet meer via internet.

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Fijne service en lekker eten.

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

wel smakelijk- gerecht 29- maar veel te weinig saus

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Keurig in orde en goede kwaliteit, helemaal prima. Bedankt.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Kom rond 17:50 binnen Meldt me niet Dacht dat hoef niet want had online besteld en betaald Na paar min toch maar gemeldt Intussen word het erg druk Maar al die mensen zijn toch eerder buiten dan mij Om 18:15had ik nog niks Toen kwam ze er achter dat ons briefje met de besteling er nog lag Was nog niet de keuken in Daarn hadden we het heel snel Ze zei meteen sorry voor lange wachten Had wel iets terug verwacht eigenlijk Iets extras erbij De andere mensen kregen met grote bestellingen kroepoek van het huis Wij niks Verder eten prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima bevallen ook heel lekker en goed verzorgd mals vlees.

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

het eten was als geheel heerlijk. We vonden wel dat het allemaal wel iets warmer zou kunnen zijn. We wonen 5 minuten van jullie vandaan en het eten was aan de lauwe kant. Wellicht kunnen jullie het in de toekomst wat beter verpakken, zodat het langer warm blijft. De bestelling was mooi op tijd klaar en ik hoefde eigenlijk niet te wachten. Zal zeker vaker op deze manier bestellen en we willen benadrukken dat we lekker hebben gegeten. Dank jullie wel.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk Bestellen gaat makelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Gevraagd of er geen erwten in denasi en bami konden helaas was dit wel het geval. Saté was erg droog. Verder smaakte het prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Geen vijf sterren, loempiaatjes van het huis, dreven in de olie, een hele laag olie In de zak, bij het eten van de loempia’s dreef de olie eruit, niet goed . ,

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Viel tegen dat de bakken bami en nasi ineens kleiner waren. Voorheen (bij wok.masters) altijd grote bakken. Nu ineens kleinere maat. Hadden anders grotere balken besteld als we dit wisten.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van het eten is goed. De afhaalkaart is wel erg duur, je bent al snel 20 á 25 euro kwijt voor 1 gerecht.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Saté en loempia waren oké maar de bami was erg kaal en bestond bijna alleen maar uit mei. Er zat werkelijk niets van ham, ei of groenten in. Zo kaal heb ik de bami nog nooit gezien.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk.!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Simpelweg gewoon lekker! Goede gerechten en een Topservice bij afhaal! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk, snel en niet geheel onbelangrijk HEERLIJK!

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super vers, snel en smakelijk!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Ruim voldoende rijst en nasi. Tjaptjoi was goed. De rendang was vet , en helaas niet zacht rundvlees zoals rendang hoort te zijn en er zat zelfs een compleet stuk bot in ter grootte van een lucifers doosje , jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. Makkelijk en snel. Prima service en het eten was heerlijk.

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel. Lekker gegeten.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bananen waren lekker. Vlees droog. Viel tegen

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten is goed, het was alleen erg verwarrend bij het ophalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik was ongeveer 15 minuten te vroeg om mijn bestelling, die ik via internet had gedaan te halen. Dit had ik met opzet gedaan omdat ik mijn vorige (identieke) bestelling relatief koud had ontvangen. Mijn bestelling was idd 'toevallig' gereed en ik ontving die van een aardige mevrouw achter de kassa. Ik maakten nog de grap dat mijn bestelling wellicht al koud was. Helaas had ik gelijk. Ik vermoed dat digitale bestellingen gereed gemaakt worden en 'warm worden bewaard om de vele bestellingen te kunnen verwerken van mensen die in persoon een bestelling doen. Het effect is dan dat de digitaal bestelde maaltijden relatief vroeg worden gekookt, maar waarvan dan de kwaliteit tijdens het bewaren minder wordt. Opwarmen in de magnetron is dan de oplossing, maar niet echt de bedoeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima Te weinig saus baby pagang

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd. Goed ingepakt en deze keer alles compleet. Goed te eten.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Waren wel blij dat we nog wat kleine gerechten erbij hadden want alleen de sushi was toch net iets te weinig. Verder was alles heerlijk!

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super goed te eten

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten, er zat alleen een keihard stukje worst wat er niet in thuis hoorde in de redjang... Maar voor de rest was het heerlijk zoals we gewend waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was echt super lkkr snel komen we x in het restaurant eten ? zeker aan te raden

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Rijsttafel besteld en alles heel goed verpakt en thuis nog heerlijk warm. Tijdstip was ook perfect, op de minuut af klaar. Heel vriendelijk en behulpzaam. We gaan er zeker vaker bestellen.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Ideaal dat online bestellen! Eten was heerlijk

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, eten was goed warm en op de afgeproken tijd klaar! Top hoor, bedankt maar weer.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Goede service. Omdat de bestelling te veel was om alleen te tillen, werd er mee gelopen. Echt top!

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten keer op keer! Top

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en zeer smaakvol. Altijd weer veel te veel, maar daarom komen we ook elke keer weer terug. Het is elke keer weer een feest als we hier gaan eten. Dikke 10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Precies op de afhaaltijd gereed en erg lekker. Wat ons betreft zeer goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Afgehaald. Lekkere verse producten en goed van smaak. Vriendelijke mensen. Mooi geworden na de verbouwing gaan zeker een keer eten daar eten.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi familiepakket vind ik duur voor het kleine schaaltje, 28 stuks maar klein van stuk, jammer. De bami was uitstekend. Met vriendelijke groet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Had het idee dat bellers eerder geholpen werden dan online besteller als ik. Kreeg bestelling wat te laat mee terwijl hij al eerder ingepakt was. Jammer, eten was erg goed, maar niet erg warm meer. Kroepoek gratis mee gekregen door deze vergissing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel en heerlijk

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond klaar op het gemelde tijdstip en de maaltijd was weer heerlijk.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk zo als altijd

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere gerechten, niet vettig. Grote porties.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heel smakelijk zag het eruit, en het smaakte echt super!

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Rijsttafel besteld met nasi, thuis gekomen zit er bami bij. Gerechten waren niet al te warm, terwijl we voor het afgesproken tijdstip er waren. Het stond al ingepakt op ons te wachten.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Is een goede Chinees, alleen een beetje duur ten opzichte van concurrentie. Besteld op 2de kerstdag via site, stond op tijd klaar alleen een twee tal gerechten verkeerd mee gekregen. Ach ja op z’n drukke dag is ze het vergeven.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, wachttijd conform opgegeven. Mini loempiaatjes waren niet echt warm meer, verder goed gegeten....?

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Bestelling top verlopen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

rijsttafels waren koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald, bij thuiskomst bleek de chinese tomatensoep er niet bij te zitten. Erg slordig, met name omdat een kleine simpele bestelling was.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en stond klaar op afgesproken tijdstip, meer dan genoeg ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Grote porties zoals gewoonlijk heerlijk gegeten! Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Nasi asian spoon besteld, de dame achter de afhaalbali heeft haar best gedaan, maar mag meer ondersteuning krijgen om bestellingen te controleren. Mijn voorganger had bami, en niet gekregen. Ik nasi maar bij thuiskomst, zijn bami ontvangen. Scheelt wij lusten beiden. Maar daarnaast vonden wij de babi pangang te hard gebakken en enorm hard/taai. Geen nasi maar bami. En ben gewend bij andere chinese afhaal dat er toch wat kip in de Tjap Tjoy zit maar dat is wat men gewend is.. al met al ga ik voortaan toch afhalen bij mijn oude vertrouwde adres in Lobith.

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden iets te vieren en hebben met zijn vijftien erg lekker gegeten. Ook de gasten waren enthousiast over de smaak. Zeker een aanrader, wij gaan nergens anders meer afhalen. De gepaneerde kip in curry met kokos en koriander was heel snel op. Voor herhaling vatbaar!

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Super malse ossenhaas!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, precies op tijd bij ophalen en zeer makkelijk bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

???

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service het online bestellen én betalen? Bovendien heerlijk gegeten ?

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed eten voor een redelijke prijs

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was pas 15 minuten na de afgesproken tijd klaar. Aangezien ik 5 minuten eerder aanwezig was heb ik het idee dat men pas na de betaling terplaatse aan de bereiding is begonnen. (Heb dus totaal 20 minuten moeten wachten) Na lang wachten moeten discussiëren of er wel door mij betaald was. Op mijn opmerkingen over de slechte administratie en de lange wachttijd werd niet gereageerd. Het eten smaakte overigens wel goed

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling via de site ging super makkelijk. Bestelling kon snel opgehaald worden en toen we aankwamen werden we zeer vriendelijk ontvangen en werd de bestelling op het afgesproken tijdstip geleverd. Zeer te spreken over de kwaliteit en de service van de Asianspoon. Gaan we vaker doen evenals het eten zelf. (klein verbeter puntje, we hadden 2 porties mini loempia's besteld en kregen er maar 1) Maar over het geheel zeer tevreden!!

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker! Enige verbeterpunt is de temperatuur in de afhaalruimte (het tochtte er en het was redelijk fris).

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Hoog van smaak! Top

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op afgesproken tijd beschikbaar, maar belangrijker nog, het eten was heerlijk en meer dan voldoende.

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Via de website besteld. Erg makkelijk zo. Eten was erg lekker niks te klagen.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was geweldig. Maar had twee verschillende soepen besteld maar kreeg twee tomatensoep ipv peking soep.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

WAS HEERLIJK

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en bestelling op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

De saus had beter aangegeven moeten worden, nu leek het te veel op de tomatensoep en is eea door elkaar gehaald. Bestellingen die geplaatst (en betaald) zijn en ook al op afgesproken tijd klaar staan, moeten direct meegenomen kunnen worden zonder in de wachtrij te moeten staan. Het eten was SUPER!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Lezen omschrijvingen niet. Eten was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben er heerlijk van gegeten. Kwaliteit was geweldig .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was koud